Güncel Kemalpaşa Beyaz Mermer Fiyatı

rokstone

Yeni üye
bursa kemalpaşa beyaz mermer.webp

Bursa Kemalpaşa Beyazı bant aldım. ikinci kalite 2 cm kalınlık 30 luk güncel fiyatı 550 TL den aldım arkadaşlar. Alımı tır bazlı yaptım bilginize. 4 Haziran 2026

Geçen hafta döşeme yapmak için anlaştığım bir müteahhitin inşaat projesinde Kemalpaşa beyaz mermer montajı yaptım. Denizlikler çok homojen gelmişti. Bir de gerçekten dolgun bir taş bu. İnşaat sahibine fiyatını sordum 90 günlük çekle 1100 TL den aldığını söyledi. Üstelik aracıdan almış. Tırcı arkadaşı varmış. Fabrikadan alıp direk getiriyormuş. Bir de dikkatimi çeken husus şu oldu, bu Kemalpaşa Mermeri cila alma açısından gerçekten çok iyi. Tabi silim yapan fabrikanın silim makinesinin kalitesi ve abrasiflerinin durumu da bunda etkili olabilir arkadaşlar. Silimi yavaş yapınca da gerçekten parıl parıl parlıyor bu taş.

Çiftyıldız Mermer den aldık geçen ay. 850 TL aldım mermerin m2 sini. Döşeme 30 luk taş. Silimi de gayet güzeldi. Ali Osman Abi sağ olsun ödeme konusunda da hiç incitmez beni. Devecikonağı ndaki mermerciler arasında bir Ali Osman Abi, iki İsmail Abi. Düzenli çalıştığım iki insan. Buradan her ikisine de selamlarımı yolluyorum. Bence Kemalpaşa Beyazı atölyeciler için çok kullanışlı bir taş.

Bence beyaz mermerler içinde Kemalpaşa Beyazı birçok beyazdan daha kaliteli. Ben de Afyon İscehisar a gideceğim haftaya kısmetse. Hem Menekşe mermer alacağım hem de Kemalpaşa Beyazı alacağım. Karışık bir tır bant yapıp döneceğim. Sezon açıldı biraz da geç kaldım ama bazı çekler geri döndü. Ekonomik durumlar nanay bu sıralar. Nakit çalışın meslektaşlarım.

2 lik ve 3 lük fiyatlar hakkında güncel bilgisi olan varsa bana yazabilir misiniz lütfen. Bir de arkadaşlar haftaya müşteri çeki gelecek bana vadesi biraz uzun ama 120 günlük gibi olacak. Çek sağlam ama sordurdum findex e olumlu rapor verdi. Çekle mermer alabileceğim bir yer lazım bana. Ama seleksiyonda hile yapacak bir yer olmasın istiyorum.

Mekanik kaplama için 40x80 ölçü kestirdim arkadaşlar. Kumlu yüzey lazımdı ama. Üçerler Mermer var Gemlik te. Orada kesim yaptırdım daha sonra da kumlama için Ada Granit e götürdüm Orhangazi Sanayi Sitesine. Engin Hocam uygun fiyata kumladı sağolsun. Ama kumlama yapılırken kenarlarda çıtlamalar oluyor ister istemez. Bu nedenle eğer düz kenarlar istiyorsanız mermeri önce strip olarak kumlatın ve daha sonra triming ve kafa kesmeden geçirtin. Ben de bunu tecrübe ettim ama iş işten geçmişti. Hepinize kolaylıklar dilerim.

2. sınıf kalite için güncel fiyat bilgisi olan yazabilir mi lütfen, Bir de Kemalpaşa Mermeri Afyon tarafında kesen bir esteci var mı bildiğiniz? Nakit alım yapacağım.

Valla bu sıralar mermerciler kan ağlıyor. Bence cebinize koyun paranızı direk fabrikalara gidin çok uygun fiyatlara mal alırsın. 400 liralar duyuyoruz 2 lik taşta. Bu fiyat 2024 ün fiyatları arkadaşlar.

Geçenlerde bir arkadaşım evinin iç mekanında Kemalpaşa beyaz mermer kullandı. Fiyatlardan bahsetmedi ama sonuçtan o kadar memnun kaldı ki, mermerin yüzeyinin şıklığı ve parlaklığı her göreni etkiledi. Kullanım alanları konusunda geniş seçenekler sunan bir taş olduğunu düşünüyorum.

Bu taşın Muğla Beyaz ından farkı ne ki ben onu anlamadım. Afyon dan ben sürekli Muğla mermeri alıyorum. Yani Kemalpaşa Beyazının ekstrası nedir? Homojense Muğla nın da homojen mermeri var, cilaysa o da cilayı güzel alıyor.

Altınsoylardan alıyorum ben uzun bantı 1000 TL den verdi geçen hafta bayram öncesi. Taşların kesimi kalibrasyonu çok iyiydi. Yıllardır bu firma ile çalışırım hiç sorun yaşamadım. Ayrıca Uludağ siyahı mermerine de bir bakın derim, çok hesaplı veriyorlar çünkü ocak kendilerinin. Bir de Kemalpaşa girişinin orada sağda Ciğerci Osman var. Ona uğramadan dönmeyin. Abi bi ciğer bu kadar mı yumuşak olur, bu kadar mı lezzetli olur valla anlatılmaz yaşamanız, yemeniz lazım. Bir de köy yoğurdundan ayran yapıyorlar çok güzel oluyor. Eee Kemalpaşa ya gitmişken Kemalpaşa tatlısı yemeden de dönülmez öyle değil mi ama hem de burada op orijinal Kemalpaşa tatlısı var, içi peynir kaynıyor resmen : ) yine konuyu boğaza getirdim eheheh nolacak benim bu halim bilemiyorum valla.

Silimi biraz kötüydü ama 900 TL den aldım arkadaşlar 3 lük taşın m2 sini. Yalnız nakliyeler çok yükselmiş, tamam mazot 70 lira, bi lastik 25 - 30 bin TL anladık ama 2 kattan fazla artmış tır nakliyesi. Bu iş gerçekten yapılmaz hale geldi... Allah yardımcımız olsun.

Afyon İscehisar a gidin arkadaşlar, Biraz mesai harcarsanız Kemalpaşa dan daha ucuza mermer bulabilirsiniz. Hele cebinizde nakit varsa ağa da sizsiniz paşa da...

Denizlik m2 si 1000 TL dedi Afyon da bir arkadaş. Tabi telefonda verdiği fiyat bu. Gidip fabrikada pazarlık edilse fiyat 800 e kadar düşer bence. Ama Afyon un esnafını da biliyorsunuz malı görmeden almamak lazım. Hatta gör, öde, yükle, dön. Bunları sırasıyla yapmadan taş alınmaz Afyon d

Ben Kemalpaşa almıyorum uzun zamandır. Bir mermer buldum adı Manyas Beyazı. Hem de daha ucuz hem de termin süresi açısından hiç sıkıntı yaşamıyorum. Bu şekilde devam edeceğim kısmetse. Müşterilerim hemen hepsine bu taşı öneriyorum. Devir ekonomi devri arkadaşlar. En güzl taş ucuz taştır.

Maliyetler sürekli artış gösterince mermerin fiyatı da yerinde durmuyor. İran savaşından önce 700 TL ye aldığığım taşa şimdi 900 TL çekiyor adam. KEşke savaştan önce 2 tır daha mal koysaydım depoya. Şimdi en az 140 bin lira kârdaydım. Hepsi trump ile israil köpeğinin suçu.

Geri